DJ´s

CHOSSE MARTINEZ

Joseph Steel

Moderátor působící na rádiu Kiss a DJ v jedné osobě. Jeho styl je především kvalitní hudba, kterou prezentuje ve svých DJ mixech a na každé klubové nebo festivalové akci. Vymýšlí různé tématické akce, pro různou cílovou skupinu s bohatým doprovodným programem. Za jeho kariéru vystoupil po boku velkých hvězd.

Například.: rumunská world zpěvačka INNA (RU), belgické techno duo FILTERHEADZ (BE), rezident slavného klubu Amnesia Ibiza BRIAN CROSS (ES) a německý významný producent TOMCRAFFT (DE), LAIDBACK LUKE (NL), HOLL &RUSH (NL), JEWELS & SPARKS (DE), RODRIGIGO ARDILHA (BRASIL), …

DJ EKG (SK), Milan Lieskovski (SK). Z české produkce to jsou MICHAEL BURIAN, ROBERT BURIAN , MATAMAR, DJ ENRICO, MANEME, nebo JUNIOR JAN a spousta dalších. Většinu těchto eventů s mezinárodním bookingem také sám pořádal v rámci svých nocí.

DJ Friday

DJ Friday započal svou kariéru v roce 2000, kde se poprvé zamiloval do djingu a vystoupil v Praze v klubu Double Trouble a ihned propadnul víru parties a firemních večírků. Jeho mixy baví lidi proto, protože míchá různé styly a umí tak zabavit široké spektrum tanečníků a posluchačů.

Jeho zaměření je od seriozního firemního eventu až např. po rozjetou svatbu!

MICHAEL BURIAN

Michael Burian je český DJ, který patří ve své zemi k nejznámějším umělcům moderní hudební scény. Michael je ovšem dobře znám i za hranicemi své země. V současné době je jeden z nejvyhledávanějších dýdžejů Střední Evropy a jeho rytmy uslyšíte na eventech po celé Evropě. Michael začal svou kariéru dýdžeje již v 15 letech, když poprvé vystoupil na školní párty. Velice záhy na to se Michael nadchnul pro elektronickou hudbu a rozhodl se, …

že většinu svého času bude věnovat hudbě. Své první kroky v hudebním oboru neuskutečnil pouze jako dj ale rovněž jako producent a také pořadatel tanečních akcí. Tímto si otevřel dveře do hudební branže. Poté se prosadil nejen jako promoter akí a dj (Elektromajk) ale rovněž vydal několik úspěšných CD mixů (například Nextera CD, Evolution Beat a CD Trancing – jedno z nejúspěšnějších CD časopisu TRIPMAG).

EL HERO

Jsem mladý 22-letý muž pocházející z Kopřivnice. Ve světě DJingu nemám ještě pořádné jméno, dá se říct že jsem na samém začátku. Momentálně se zabývám hraním v hudebních klubech jako je Bohemia club v Ostravě, Kimex bar v Kopřivnici nebo club LA ve Frenštátě pod Radhoštěm. V poslední době jsem podlehl i k vlastní tvorbě hudby a v tuhle chvíli se rýsují nové věci.  Styl hudby který mě uchvátil je HOUSE, EDM, ELEKTRO.

Tomuto tématu hudby bych se chtěl věnovat i nadále a chci ukázat že ze sebe vymáčknu maximum. Věřím že ve velké konkurenci hudebního průmyslu mám své místo. Také vkládám velkou důvěru v kluky z Music and People se kterýma momentálně spolupracuji.
Dělají maximum pro muj hudební rozvoj a velmi dobře se o mě starají.

Doufám že se uvidíme na něteré z akcí.

STAYER

Stayer je DJ a producent taneční hudby, který nastartoval svou kariéru v roce 2011 a postupně si začal vydobývat místo na české taneční scéně. Nyní má na svém kontě přes 1300 odehraných akcí.
Hudebně se poměrně dlouho vyvíjel a propracovával se přes housové remixy současné komerce, progressive, electro nebo
future house až po deep, happy, funky, melody či tech house. I díky tomuto vývoji získal cit pro výběr skladeb dle aktuálního publika.
Jako jeden z prvních českých DJs začal vystupovat se samplerem Pioneer DJS 1000, který v kombinaci s jeho specifickou track selection, rychlou a energickou technikou mixu a neustálému napojení na publikum dělá z každé jeho show unikátní záležitost.

DJ Siberier

Siberier je rezidentní DJ poděbradského Charles baru. První vystoupení se datuje k listopadu 2016, kdy byl pozván do plzeňského Mko music clubu. K začátku své kariéry měl možnost zahrát si na klubové tour festivalu.  Mácháč s názvem Mácháč club tour v Beach park Mlékojedy.Představil se v klubech jako je K2 music club České Budějovice,

Level lounge České Budějovice, Pantheon music club Plzeň (zde vystoupil na jednom eventu se slovenskou hvězdou Mairee), Mko music club Plzeň,Staré Lázně Kolín, Disco Nová Cerekev, Sádek music hall 2000, Kahan Most,Moon Club Pelhřimov, Blackstorm Havlíčkův Brod, Hell Humpolec, PH+Plzeň, Charles Bar Poděbrady a Dash České Budějovice.Z festivalů lze jmenovat zatím pouze jeden a to UNIQUE Festival u Máchova jezera v létě roku 2018. 

DJ Theresia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Fusce wisi. Proin in tellus sit amet nibh dignissim sagittis. Proin pede metus, vulputate nec, fermentum fringilla, vehicula vitae, justo. Mauris metus. Duis pulvinar. Maecenas ipsum velit, consectetuer eu lobortis ut, dictum at dui. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Fusce wisi. In dapibus augue non sapien.

Nulla non lectus sed nisl molestie malesuada. Nulla pulvinar eleifend sem. Praesent id justo in neque elementum ultrices. Aliquam erat volutpat. Proin pede metus, vulputate nec, fermentum fringilla, vehicula vitae, justo. Aenean id metus id velit ullamcorper pulvinar. In dapibus augue non sapien. Fusce tellus. Fusce suscipit libero eget elit. Nullam eget nisl. Nulla quis diam. Duis pulvinar. Maecenas ipsum velit, consectetuer eu lobortis ut, dictum at dui. Nullam justo enim, consectetuer nec, ullamcorper ac, vestibulum in, elit. Duis viverra diam non justo.

DJane MARSSY

Moderátorka a Djane s bohatou zkušeností, působící na rádiu Helax již 10 let. Dokáže dát akci pořádný šmrnc, pozitivní dávku emocí a přívádí k varu každé beatem tepající tělo!

Hrála například na největších festivalech v ČR (Beats For Love, Colours of Ostrava). Hraje aktuální taneční hudbu, EDM a Future house.

DJ FLIPTYCK

DJ fliptyck je urban DJ z Bohumína. Mezi jeho styly patří Hip-Hop, RnB, Funky, Trap, nebo New Jack Swing. Ze začátku byl rezidentem několika klubů, kde hrával pravidelně. V současné době dostává množství nabídek na hraní v klubech a festivalech po celém Česku, a tak každý víkend jezdí hrát do různých měst, kde jsou známé tváře, jako Majk Spirit, Separ, Ego, Rytmus, Dj Wich, Ektor, Marpo, Moja Reč a další. Společně s labelem Gramo Rokkaz odjel všechny české zastávky k jejich tour.

Podílel se také na tour se slovenskou skupinou DMS. V roce 2016 se stál koncertním DJem kanadského rapera Lord Lhus, společně odehráli shows v Katowicích (Polsko), Wilu (Švýcarsko), Szegedu (Maďarsko), nebo v Chemnitz (Německo). Hraje také společně s jazzovou kapelou JH Y Amigos. Nyní spolupracuje s rapperem BonyBones na jejich prvním albu s názvem Kontrasty.

JAROMÍR ŠMÍDA

Jako dj působím od roku 1999. Mám za sebou již okolo 150 svateb. Svatební den je výjimečným dnem ve Vašem životě, a proto je důležité nepodcenit žádné detaily, hudební produkci na Vaší svatbě nevyjímaje. Je třeba pečlivě vybírat člověka, který Vás celý tento den bude bavit. Ne každý DJ je schopný dobře bavit svatební hosty od těch nejstarších až po ty nejmladší.

Svatba je něco jiného něž diskotéka. Dobrý DJ na svatbu se kromě jiného liší právě ve schopnosti vhodně kombinovat jednotlivé skladby a udržet tak náladu i atmosféru svatby, tak aby se bavili opravdu všichni.

“DJ” se nazývá každý, kdo má v notebooku stažené písničky z internetu, mixážní pult a proto se nevyplatí vybírat toho nejlevnějšího. Váš svatební den je jen „jednou za život“ ! Svatební repertoár můžeme předběžně domluvit a upřesnit.

Totéž platí o úvodním tanci ženicha a nevěsty, případně i dalších speciálních hudebních požadavcích. Ideální je předem se osobně potkat a vše domluvit. Některé speciální písničky můžu sehnat já, některé si můžete přinést s sebou na CD. V případě smíšených různojazyčných svateb, kdy jsou někteří svatební hosté cizinci, Některé speciální písničky můžu sehnat já, některé si můžete přinést s sebou na CD. V případě smíšených různojazyčných svateb, kdy jsou někteří svatební hosté cizinci,

je dobré na to upozornit předem,a případně poslat mailem požadavky na repertoár ze strany zahraničních hostů. Ideální je zaslat např. 20 oblíbených skladeb ženicha a nevěsty, mám s tím výborné zkušenosti

MARCUS BURIAN

Marcus Burian to je velké srdce a energie za mixem !! Resident Dj pražského Studio 54Ladislav Burian je Dj, Producer & Promotér z České Republiky, vystupující pod uměleckým jménem Marcus Burian.

Již od malinka měl vztah k muzice, kdy ve svých 7 letech začal chodit do hudební školy a začal se učit hrát na hudební nástroje. V roce 1989 začala do České Republiky pronikat taneční muzika, která ho doslova okouzlila.

 

Marcus Burian to je velké srdce a energie za mixem !! Resident Dj pražského Studio 54Ladislav Burian je Dj, Producer & Promotér z České Republiky, vystupující pod uměleckým jménem Marcus Burian.

Již od malinka měl vztah k muzice, kdy ve svých 7 letech začal chodit do hudební školy a začal se učit hrát na hudební nástroje. V roce 1989 začala do České Republiky pronikat taneční muzika, která ho doslova okouzlila.

POLLIN

Pollini je multižánrový EDM DJ a začínající producent , který začal hrát začátkem roku 2017 a postupně si začal vydobývat místo na české taneční scéně. V jeho LIVE setech můžeš nejvíce slyšet komerční remixy, bootlegy, edity, vlastní mashupy,

mezi jeho oblíbené styly patří (classic house, future, techhouse a progressive a electro) Díky jeho specifické track selection, rychlé a energické technice mixu a neustálému napojení na publikum si užijete každou sekundu jeho setu. Pollini má za sebou také nespočet soukromých akcí a svateb včetně obřadů, na kterých začínal s djingem.

Dj Enchantress

Dj Sabina

Harry Nouber

DJ AŠA

MICHAEL PEŠINA

DJ Mathias Rouge

Mathias Rouge vlastním jménem Matěj Červený, se narodil v září 1996 v Nymburce. House scénu objevil v 15 letech kdy se o djeing začal zajímat doma. Stáhnul virtual dj a začal vše zkoušet a trénovat. Později se mu pod kůži dostávaly styly house, techhouse, techno. Například jeho oblíbená skladba od Patricka Topinga – Forget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Fusce wisi. Proin in tellus sit amet nibh dignissim sagittis. Proin pede metus, vulputate nec, fermentum fringilla, vehicula vitae, justo. Mauris metus. Duis pulvinar. Maecenas ipsum velit, consectetuer eu lobortis ut, dictum at dui.

DJ Ruďas

Začátky jeho vystupování se datují k roku 1994, neberu v potaz pouštění gramofonových desek mojí babičky. Když začínal, hrálo se ještě z kazet. Za mix jsem se postavil někdy v roce 1994, kdy moje vystoupení začalo na příležitostných diskotékách. Začíná se zajímat o nové hudební trendy.

Hudební novinky konfrontuji s publikem místních klubů a diskoték. Stává se rezidentním DJ několika z nich. K mým žánrům patří široké rozpětí od devadesátých let, až po současnost. K hraní před publikem jsem dostal i několik mladých a nadějných jedinců, kteří se DJingu věnují i dnes.

BEST WAY PRODUCTION
Josef Bittala
Email: 
bestwayproduction007@gmail.com

Kontaktujte nás?

SLEDUJTE NÁS NA SOCKÁCH!

Copyright © Best Way Production 2022 | Power by HRU-SKA | Podmínky užívání osobních údajů - odpovědnost