SLUŽBY

NAŠE SLUŽBY OD A DO Z

AKCE „NA KLÍČ“

Pokud chcete mít vše pod kontrolou, ale zároveň nestrávit hodiny nad vymýšlením programu, či cataringu na svou akci, či firemní večírek, jsme zde pro vás! Zařizujeme kompletní balíček služeb od A do Z. Organizujeme firemní akce, večírky, oslavy, narozeniny a svatby!

BARMANS SHOW

Top barman Karel Matysek, Milan Tomiczek, Vašek Abraham i zahraniční prestižní barmani s barmanskou show. To a ještě mnohem více můžeme s naší agenturou Best Way Production nabídnout! Ozvláštněte svou firemní akci něčím, na co budou všichni vzpomínat dlouhá léta!

MODERÁTOŘI & DJ

Zprostředkováváme moderátory a DJs pro akce. Řešíme ozvučení oslav a akcí. Máme vlastní techniku a jsme mobilní! Tak stejně naši moderátoři, kteří udělají z vaší oslavy nezapomenutelnou párty! Naši Djs hrají na přání a zahltí vaši akci tím nejkvalitnějším zvukem, který jste kdy slyšeli!

MODELS & HOSTES & DANCERS

Naše agentura vám ráda zajistí hostesky pro váš catering! Naopak pokud potřebujete rozproudit vaši firemní akci, nikdo netančí lépe, než naše profesionální tanečnice! Spolupracujeme i s modelingovou agenturou a zajišťujeme modelky pro přehlídky či pro promo produktů.

SVATBA VE VELKÉM STYLU

Tak výjimečný den, jako je svatba by měla patřit právě vám bez jakéhokoliv stresu! Právě proto jsme zde pro vás! Zařizujeme kompletní služby v rámci svatebních oslav. Přes ozvučení až po „after video“. Je libo svatbu na zámku? Pro nás toto není žádný problém. Máme dlouholetou tradici v pořádání těch nejlucusnějších svateb v ČR!

ZÁŽITKOVÉ BALÍČKY

Chcete na svou oslavu luxusní limuzínu? Nebo se jen tak proletět helikoptérou? Či máte raději vlny a raději se chcete svést jednou z našich jachet a delux člunů? Žádný problém! Zajišťujeme zážitkové balíčky pro všechny! Zažijte s naší agenturou něco, co si budete všichni pamatovat ještě mnoho let! Není přeci nic krásnějšího, než darovat vzrušující zážitek.

NOVĚ TAKÉ

ENERGO

Zpracování projektu, energetických posudků, vypracování nabídky TČ, fotovoltaiky na klíč, poradenství, získání dotace pro RD, OPIK, OPŽP a mnoho dalších služeb…

BEST WAY PRODUCTION
Josef Bittala
Email: 
bestwayproduction007@gmail.com

Kontaktujte nás?

SLEDUJTE NÁS NA SOCKÁCH!

Copyright © Best Way Production 2022 | Power by HRU-SKA | Podmínky užívání osobních údajů - odpovědnost