Maxíci

Maxíci

Maxíci

Skupina

Jak se to stalo ?

Skupina Maxim Turbulenc založená roku 1994 Pavlem Vohnoutem Kyklopem jako hlavním zpěvákem a aranžérem skladatelem Petrem Panochou Pančou , který opustil seskupení již v roce 2004 po nezchodě z třetím členem Danielem Valim . Do skupiny Maxim Turbulenc nastoupil náhradní člen Petr Novák Ajfel , po čase se ukázalo že tento člen nejenom že neumí hrát na žádný nástroj ani zpívat není ani nebyl žádným přínosem pro toto seskupení. Po několika názorových rozepří o stagnaci a nedokonalé práci ze strany Dana Valiho a Petra Nováka Ajfela . Viz v prvních deseti letech sbírání prestižních cen na hudební scéně stejně jako dobrý prodej nosičů či četnost vystoupení , naopak v dalších deseti letech žádné ocenění ani prodej a navíc rapidní snižování vystoupení a to i z důvodu několika excesů členu Maxim Turbulenc . Dostupné info na internetu. Tyto skutečnosti vyvrcholili v účelové přeregistrování značky Maxim Turbulenc na úřadu patentového vlastnictví na Dana Valiho a po té vyhazov bez udání důvodu lídra Pavla Vohnouta Kyklopa.

Co dál ?

Pavel Vohnout Kyklop oslovil bývalého člena Maxim Turbulenc Petra Panochu a dlouholetého kamaráda Přemysla Stoklasu a zrodilo se nové seskupení Skupina MAXÍCI.

O skupině Maxíci.

Skupina MAXÍCI je založená na platformě MT, hrajeme repertoár tvořený 21 let. Můžete tedy slyšet písně jako Jede jede mašinka, Mraveneček, Nechci zůstat sám a další písně které jsme buď složili nebo převzali od jiných interpretů a předělali do jiného hávu. Jako přidanou hodnotu přidáváme naše nové desky s názvem MAXÍCI BABY POP, ÚTOK KRÁLÍKŮ A DVOJ CD MAXÍCI 25 LET TURBULENCÍ vydanou Warner music tyto desky dosáhli v prodeji na zlatou desku a to ve všech třech případech vydání, informace najdete na www.Skupinamaxici.cz nebo na facebooku Skupina Maxici dále na Pavel Vohnout Kyklop nebo na zpěvák Kyklop. Skupina Maxíci zainvestovala zároveň i do nástrojové aparatury, tak aby mohla svůj výkon podávat co nejlépe a jejich half plajbackové vystoupení je naživo dohrávané a zpívané.

BEST WAY PRODUCTION
Josef Bittala
Email: 
bestwayproduction007@gmail.com

Kontaktujte nás?

SLEDUJTE NÁS NA SOCKÁCH!

Copyright © Best Way Production 2022 | Power by HRU-SKA | Podmínky užívání osobních údajů - odpovědnost